BMW & MINI

Partners in quality

Din samarbetspartner när det gäller

högsta kvalité till rimliga priser.

Vi är Partners in Quality för BMW & MINI.

För dig som äger en BMW eller MINI  kan vi nu erbjuda konkurrenskraftiga priser så väl som sakkunnig personal både vad gäller service och reparationer.

Du som ägare till en BMW eller MINI kan dra nytta av utmärkt servicekvalitet, kompetens och erfarenhet hos våra servicetekniker. Vi vill poängtera att vi endast använder originaldelar, så att din BMW och Mini alltid ska vara i toppskick enligt BMW:s höga kvalitetskrav. Med personlig service och stort engagemang erbjuder vi dig en förstklassig service och reparation av din bil.

Bra att veta

BMW levererar originaldelar, konsulttjänster och tekniskt support till oss

Nyckelläsare, på så sätt vet vi exakt vad din bil behöver

Om fordonet har en elektronisk servicebok, så uppdaterar vi den automatiskt när din bil har varit inne för service

BMW MOBILE CARE, påverkas inte då vi alltid använder oss av originaldelar

 

 

Behöver du byta torkarblad vid din service?

Snö, vatten eller smuts på rutan? BMW torkarblad ger optimal rengöringseffekt – och det även efter mer än 300 timmars användning. Till skillnad från vanliga gummiblad vänds de innovativa, syntetiska torkarbladen beroende av torkararmens rörelseriktning, vilket gör att de alltid ”dras” över vindrutan. Resultatet är maximal rengöringseffekt och minimala torkarljud.

När du köper dina torkarblad av oss monterar vi de för dig, bekymmersfritt och säkert samt att du får en god kvalité på dina nya torkarblad.

När du lämnar in bilen

Lämna även in serviceboken, ev. låsbult till hjulen samt ev. protokoll från bilprovningen.

Tänk på att tömma bilen på värdesaker, då vi ej kan ansvara för dem.

Plocka gärna ur lastutrymmet/bagageluckan inför servicen då det förenklar kontroll av eventuella servicepunkter i bilen.