Mercedes Benz

Fristående verkstad

Service av din bil

Endast original reservdelar

Vi är specialiserade på Mercedes-Benz och använder alltid Mercedes original verktyg vid diagnosavläsning. Detta innebär även att vi alltid kan erbjuda erfaren och kompetent personal med utbildning genom Mercedes-Benz Global Training och möjlighet att uppdatera din Mercedes-Benz med de senaste versionerna när det kommer till mjukvara. Vi utför alltid service och reparationer enligt Mercedes-Benz föreskrifter.

För snabb och korrekt prisinformation av din service ha gärna din servicekod till hands.

Vi är ackrediterade genom SWEDAC både för att släcka tvåor från bilbesiktningen. Vi är även certifierade för klimatanläggningar.

Viktigt att tänka på vid verkstadsbesöket

Inför verkstadsbesöket
Har Du förlängd nybilsgaranti är det viktigt att Du läser garantivillkoren. I vissa fall kan den förlängda garantin omfattas av skallkrav.

Byte av vindruta
Skall vi ombesörja byte av vindruta är det nödvändigt att försäkringsbrevet bifogas, för eventuell kontroll av självrisk.

Express Service

Express service sparar halva din tid vid verkstadsbesök. Vi har tagit fram en serviceprocess för att optimera ditt verkstadsbesök. Servicen utförs medan du väntar. Du behöver alltså inte vara utan din bil en hel dag.

Vi värdesätter säkerhet
Våra tekniker säkerställer utefter en väl utarbetad process att arbetet utförs enligt de höga krav och föreskrifter som både vi och generalagenten alltid ställer vid ett verkstadsbesök.

Oförändrad kostnad
När du väljer Express service har vi dubblat resursen till två tekniker i stället för en. Vi halverar därmed din tid vid verkstadsbesöket, och detta utan att det kostar mer än vid en traditionell service.

Bokning av Express Service
Nämn vid bokning att ni önskar Express Service.

När du lämnar in bilen

Lämna även in serviceboken, ev. låsbult till hjulen samt ev. protokoll från bilprovningen.

Tänk på att tömma bilen på värdesaker, då vi ej kan ansvara för dem.

Plocka gärna ur lastutrymmet/bagageluckan inför servicen då det förenklar kontroll av eventuella servicepunkter i bilen.

Skall vi behålla bilen över natten så lämna kvällen innan.

Boka servicetid

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

Hur du får fram din Verkstadskod:

Välj din modell