Webastos Parkeringsvärmare

Med en Webasto värmare behöver du inga kablar eller eluttag.

Eftermonterad parkeringsvärmare

Isskrapans tid är över

En Webasto parkeringsvärmare är ett värmesystem som drivs av bilens eget bränsle och batteri, helt oberoende av elsladdar och eluttag. Snabbt och effektivt värms eller ventileras bilens kupé genom det egna värme- och ventilationssystemet. Dessutom förvärmer systemet bilens motor när parkerings-värmaren är i drift. Du sätter enkelt igång värmaren genom att ställa in tiduret på önskad starttid. Vill du ha maximal komfort och flexibilitet kan du välja att starta parkeringsvärmaren med fjärrstart eller från en telefon.

Komfort

Bilen är startklar – rutorna är fria från snö och is och både motor och kupé är uppvärmda.

Valmöjlighet

Du kan starta värmaren från frukostbordet, eller från mobiltelefonen. Du kan också förprogrammera parkeringsvärmaren så att bilen är uppvärmd och klar när det är dags för avfärd.

Ekonomi

Med en parkeringsvärmare från Webasto är komfortfördelarna självklara, men du spar också tid, motorns livslängd och vår miljö. För dig som använder bilen i jobbet kan den göra underverk för din arbetsmiljö.

Säkerhet

Det finns en tydlig koppling mellan bilens kupéklimat och förarens koncentration och uppmärksamhet. En behaglig temperatur i bilen ökar trafiksäkerheten.

Sommarfläkt

På sommaren vädrar din parkeringsvärmare ut den sommarheta kupén.

Air Top luftvärmare: Kompakt & kraftfull

Med sin snabba uppstartstid levererar Webastos luftvärmare behaglig värme ut i din båt på kort tid. Genom flera utsläpp uppnås en effektiv avfuktning av båten. Luftvärmare passar särskilt bra i applikationer upp till 45 fot.

Läs mer